Biztonsági gázfeltöltés

Próbáljon ki minket!

ISMERI ÖN A BIZTONSÁGI GÁZZAL VALÓ GUMIABRONCS FELTÖLTÉS ELŐNYEIT?

Az autósportban és a repülésben már évek óta használják a abroncstöltőgáz nyújtotta előnyöket. Ez a gáz az eredményes kutatómunkának köszönhetően több előnyös tulajdonsággal rendelkezik a hagyományos, kompreszor által előállított sűrített levegővel szemben.

A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs megfelelő, állandó nyomást biztosít, mindezt ráadásul  hosszabb ideig, mintha az autógumi hagyományos levegővel lenne feltöltve. Ez így a feltöltött autógumi teljesítménynövekedéséhez, azaz több futott kilométerhez vezet. A  megfelelő, állandó nyomás az autónk üzemanyag-fogyasztásának csökkenését is eredményezi. A biztonsági gáz nagyrészt mentes az oxigéntől és az egyéb szennyeződésektől , amelyek a gumiabroncs repedéseit okozhatják, illetve  rugalmasságát is csökkentik. Az oxigén az anyag  öregedéséhez, illetve a magas hőmérséklet és az oxigén jelenléte nyomásvesztéshez vezet.

SZERVIZÜNKBEN VÉGZETT BIZTONSÁGI GÁZFELTÖLTÉS ELŐNYEI:

  • nagyobb menetbiztonság
  • a gumiabroncs élettartamának növekedése
  • ritkább nyomásellenőrzés
  • a gumiabroncs öregedési folyamatának lassítása
  • hosszabb ideig tartó stabil gumiabroncs nyomás
  • gyúlékony keverékek keletkezésének teljes kiküszöbölése a gumiabroncs belsejében
Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...