Kerékcsere

Próbáljon ki minket!

Jellemzően évente kétszer szükséges az időjárásnak megfelelő kerekek felszerelése, mivel csak így lehetséges a gumiabroncsok és az útfelület közötti megfelelő kapcsolat megteremtése. Szervizünkben szezonális tárolással is állunk rendelkezésére, így könnyen lehetséges a tavaszi és őszi kerékcsere elvégzése. Különösen a téli gumiabroncsok, kerekek cseréjével nem szabad túl sokáig várni-az első fagyok, havazás gyakran hirtelen, meglepetésszerűen érkezik. A kerékcsere nem csak a kerekek autóra történő felszerelését jelenti, ez biztonsági kérdés is.

SZERVIZÜNKBEN VÉGZETT KERÉKCSERE  ALKALMÁVAL AZ ALÁBBIAK  TÖRTÉNNEK JÁRMŰVE KEREKEIVEL :

  • a kerekek felszerelési helyének szakértő általi meghatározása

  • hozzáértő felszerelés a képzett szerelő által, megfelelő szerszámokkal

  • a gumiabroncsok nyomásának az adott gépkocsihoz, terheléshez történő beállítása

  • a gumiabroncsok állapotának, futófelület profilmélységének felmérése, adott esetben javaslat a további teendőkre

Javasoljuk a kerékcserével egyidőben a kerekek kiegyensúlyozásának ellenőrzését, mivel így elkerülhető a túlzott kopás és biztosítható a jármű stabilitása.

SZERVIZÜNKBEN ELVÉGZETT KERÉKCSERE ELŐNYEI:

  • elkerülhető a nem megfelelően helyre, rosszul felszerelt kerék

  • átvizsgált gumiabroncsok használata

  • a kerekek megfelelő kötőelemekkel történő rögzítése

  • a leszerelt kerekek lehetővé teszik a fékrendszer és a lengéscsillapítók állapotának egy pillantással történő felmérését, esetleges hiba esetén ügyfelünk tájékoztatása

Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...