Próbáljon ki minket

Próbáljon ki minket!

TAKARÉKOSKODJON VELÜNK!

Tanácstalan a gumiabroncs, keréktárcsa vásárlásban? Árajánlatra van szüksége?

Kérdése van a gumiabroncsokkal, keréktárcsákkal kapcsolatosan?

Gondolja, hogy megtalálta a legjobb ajánlatot?

TEGYEN PRÓBÁRA MINKET!

Kérjük, hogy árajánlat kérés esetén adja meg a gépjárműve pontos típusát, évjáratát, a jelenleg felszerelt gumiabroncsok méretét. A személyre szabott ajánlathoz szükséges a használati szokások rövid ismertetése (éves futásteljesítmény, abroncsokkal szembeni elvárások).
Amennyiben már máshol kiválasztotta az Önnek megfelelő gumiabroncsot, keréktárcsát és megosztja velünk az árát, megpróbálunk az Ön számára kedvezőbb ajánlatot tenni.

 

Az Ön neve
E-mail címe
Üzenetének tárgya
Üzenete
Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...