Szezonális tárolás, gumihotel

Próbáljon ki minket!
Bizonyára ismeri a problémákat a gumiabroncsok, kerekek cseréje esetén: piszkos a keze, összekoszolt ruházat és autókárpit, az állandó helyhiány.
A kerekek, gumiabroncsok tárolásához száraz, sötét és hűvös hely szükséges. A fény és hő hatására a gumikeverék elveszíti rugalmasságát, az öregedési folyamat gyorsabb és az abroncs oldalfala megrepedezik. A megfelelő körülmények között végzett tárolás  Önnek helyet takarít meg és meghosszabbítja a gumiabroncsok élettartamát.

SZERVIZÜNKBEN TÖRTÉNŐ TÁROLÁS ELŐNYEI:
  • előzetes időpont egyeztetés után kerekei készen várják
  • megfelelő hő és fényviszonyok, amit otthoni tárolás esetén nem mindig lehetséges biztosítani
  • megszabadul a kerekek, gumiabroncsok rakosgatásától és tárhelyet szabadít fel
  • felmérjük a gumiabroncsok állapotát és javaslatot teszünk a további felhasználásra
  • a tárolási szolgáltatással együtt  a kerekek tisztítása és a gumiabroncsok ápolása is lehetséges
Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...