Keréktárcsa javítás

Próbáljon ki minket!

A keréktárcsák a nem szokványos igénybevételekkel szemben kevésbé ellenállóak, sérülékenyek. Ezek a sérülések több kategóriára bonthatók.

Felületi, felszíni sérülések:

  • acél keréktárcsáknál a külső festés vagy lakkréteg sérülése után rozsdásodás lép fel
  • a kezdeti rozsdásodás csak esztétikai probléma, de a túlzott rozsdásodás már a keréktárcsa szerkezetét is gyengítheti,adott esetben tömítetlenségi problémákhoz is vezethet
  • könnyűfém keréktárcsánál kizárólag esztétikai problémát jelent az ilyen sérülés, mivel a hagyományos értelemben vett rozsdásodással szemben ellenállóak


Enyhébb deformáció, kisebb anyagleválással járó sérülések:

  • az esztétikai benyomáson felül kiegyensúlyozatlansági vagy egyenesfutási problémákat is okozhat 
  • bizonyos helyzetekben lassú defekthez, nyomásvesztéshez vezethet


Nagymértékű deformáció, törés:

  • nagyobb kátyúknál vagy balesetek esetén fordulhatnak elő ilyen sérülések, ezeket legtöbbször nem lehet vagy rendkívül kockázatos javítani.
Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...