Kiegyensúlyozás

Próbáljon ki minket!

A korszerű gépjárműveken a kerekek kiegyensúlyozásától nem lehet eltekinteni. A kiegyensúlyozatlan kerekek használata veszélyeket hordoz magában. Növekvő sebességgel növekszik a kiegyensúlyozatlanság és csökken a tapadás a gumiabroncs és az útfelület között. A megnövekedett kiegyensúlyozottlanság ellenőrizhetelen kormánymozgáshoz vezet és így rontja menetstabilítást. A rezgések befolyásolják a menetkomfortot és rongálják a felfüggesztés alkatrészeit, ami idő előtti kopásokhoz vezet.

SZERVIZÜNKBEN NAGY PONTOSSÁGGAL VÉGZETT KIEGYENSÚLYOZÁS ELŐNYEI:

  •  nagyobb vezetési kényelem és menetstabilitás
  •  gumiabroncsok megnövekedett futásteljesítménye
  •  a futómű alkatrészeinek kisebb mechanikai igénybevétele-nagyobb élettartama

Sokan gyakran összetévesztik a futómű beállítást és a kerékkiegyensúlyozást, de két művelet valójában teljesen különbözik egymástól. A futómű beállítás során úgy állítják be a jármű felfüggesztésének geometriai jellemzőit, hogy megfeleljen a gyártó által megadott optimális értékeknek. A kerékkiegyensúlyozás viszont azt küszöböli ki, hogy a kerék gördülése során vibrációt, rezgéseket okozzon adott sebesség értékeken.

Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...