Referenciák

Próbáljon ki minket!

Michelin minősített szakszerviz                                                                

A Michelin 2008-ban új programot indított el a gumiabroncs forgalmazók körében, melynek keretében speciális Michelin minősítést kaphatnak az abroncskereskedések eladáshelyei, melyeket külön emblémával látnak el.

A Michelin célja, hogy ezzel az új minősítési rendszerrel emelkedjen az abroncsvásárlóknak nyújtott szolgáltatások színvonala. A minősített abroncskereskedések maradéktalanul megfelelnek az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek. Az audit során a Michelin által meghatározott 89 kritériumot vizsgálják az eladóhelyen. Az abroncskereskedés csak abban az esetben kapja meg a Michelin minősítésre vonatkozó emblémát, ha a független szervezet által végzett auditon a legmagasabb szintet éri el.A minősítés érvényessége egy év, ahhoz, hogy a kereskedés megtarthassa ezt az elismerést, évente szükséges az audit sikeres teljesítése.

A Minősített Szakszerviz embléma azon erőfeszítések elismerése, hogy a szakkereskedés minőségi szolgáltatást biztosít ügyfelei számára, a kellemes környezet, hatékony  munkamódszer, felkészült munkatársak és a korszerű gépekkel felszerelt műhelynek köszönhetően.

 

 
Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...