Gumijavítás

Próbáljon ki minket!
SEGÍTHETÜNK?

A gumiabroncsok javítása nem olyan egyszerű feladat, mint először gondolná. A nem megfelelő gumiabroncs javítás jelentős biztonsági kockázatot jelent, csak a megfelelően képzett szakember képes megállapítani az abroncs javíthatóságát. Fontos,hogy ennek meghatározásához el kell távolítani a gumiabroncsot a keréktárcsáról és annak belső felületét is meg kell vizsgálni.


A gumiabroncsok az alábbi esetekben nem javíthatóak:
  • a gumiabroncs oldalfalán a szövetvázig terjedő repedések
  • olaj vagy más vegyszer a gumiabroncsot megtámadta
  • a gumiabroncson már nem javítható méretű szövetváz repedés
  • a perem sérülésnél a peremhuzalok szabadon vannak
  • szakadt vagy törött perem huzalok
  • bármilyen szerkezeti elválás
  • a javítások mértéke meghaladja a javítási technológia által meghatározott mértéket
  • helytelenül elvégzett korábbi javítás
Személygépkocsiknál a legtöbb defektet, szeg által okozott lyukat, illetve 6 mm-nél kisebb futófelületi sérülést a megfelelő módszerek alkalmazásával javítani tudjuk. A 6 mm-nél nagyobb lyukkal rendelkező, illetve az oldalfalon sérült abroncsok nem javíthatóak.

Ne felejtse el, hogy annak eldöntése, hogy egy abroncs javítható-e, kizárólag megfelelő képzettségű szakember feladata.

Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...